ТРАМП НА СОРОС МУ ЈА СКРОИ КАПАТА - КОЈ ТИ ДАДЕ ДОЗВОЛА ДА СЕ МЕШАШ ВО САМОСТОЈНА МАКЕДОНИЈА - мк вести

Breaking

Loading...
Loading...

Tuesday, December 4, 2018

ТРАМП НА СОРОС МУ ЈА СКРОИ КАПАТА - КОЈ ТИ ДАДЕ ДОЗВОЛА ДА СЕ МЕШАШ ВО САМОСТОЈНА МАКЕДОНИЈАПретседателот на САД одкако ги доби изборите започна борба против длабоката држава и во САД но и насекаде каде што во Светот имаат инсталирано келии.

За разлика од многуу други Американски претседатели Трамп не отвори војна како неговите предходници баш напротив води борба против бирократијата и психопатите како Џорџ Сорос кој трошеле пари од американските граѓани  за да се мешаат во Внатрешните работи на Самостојни и суверени Земји.

Трамп исто така најави и беспоштедна борба за криминалте на Сорос и компанија кој се мешале во Внатрешните работи на Македонија за сето ова што е погоре напишано проследете го видеотоЗАЧЛЕНЕТЕ СЕ ВО ГРУПАТА МАКЕДОНИЈА ЗА СЕКОГАШ  ТУКА

Loading...

ПРЕГЛЕДИ НА САЈТОТ